Zv.ministri Tafarshiku: Krejt natën mund ta konfirmoj se fajtor për zjarrin është Ardian Gjini

unnamed-file-4678

zv.ministri-tafarshiku:-krejt-naten-mund-ta-konfirmoj-se-fajtor-per-zjarrin-eshte-ardian-gjini

zv.ministri-tafarshiku:-krejt-naten-mund-ta-konfirmoj-se-fajtor-per-zjarrin-eshte-ardian-gjini

Zv.ministri i Zhvillimit Rajonal, Ali Tafarshiku, vazhdon të deklarojë se fajtori për djegien e Muzeut të Muzikës në Gjakovë është kryetari Ardian Gjini.

I njëjti, ka akuzuar edhe më parë qeverisjen komunale të Gjakovës se shkatërrimi i Muzeut u bë për ndërtimin e banesave në atë zonë. Por kjo u mohua nga kryetari Ardian Gjini, i cili i tha Expressit se aty nuk ka mundësi për ndërtimin e banesave dhe kjo “është e palogjikshme”.

Postimi i plotë i Tafarshikut: