Zubin Potok, Policia has në një mbishkrim që nxit urrejtje

zubin-potok,-policia-has-ne-nje-mbishkrim-qe-nxit-urrejtje

zubin-potok,-policia-has-ne-nje-mbishkrim-qe-nxit-urrejtje

Policia ka njoftuar se në një mur mbrojtës në Zubin Potok është hasur një mbishkrim me përmbajtje të nxitjes së urrejtjes.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori kujdestar, derisa janë duke u kryer hetime intensive.

“NXITJE E URREJTËS, PËRÇARJES DHE MOS DURIMIT – Zubin Potok. 30.08.2023 – 07:30. Raportohet se në hyrje të qytetit, në një mur mbrojtës është hasur një mbishkrim me përmbajtje të nxitjes së urrejtjes. Eshte njoftuar prokurori kujdestar, përderisa janë duke u kryer hetime intensive.”/FrontOnline