Zhduket një person në Pejë, Policia kërkon bashkëpunim për gjetjen e tij

unnamed-file-408

zhduket-nje-person-ne-peje,-policia-kerkon-bashkepunim-per-gjetjen-e-tij

zhduket-nje-person-ne-peje,-policia-kerkon-bashkepunim-per-gjetjen-e-tij

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, ka kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve për të gjetur një person të zhdukur.

Bëhet fjalë për JETON (Sokol) Markajn, i lindur me 14.02.1980 në Gllaviciqё të Pejës.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të zhdukur në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor” thuhet në njoftimin e Policisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

  • 192 dhe 080019999 (pa pagesë)
  • 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
  • E-mail adresa: info@kosovopolice.com