Vjosa Osmani: Nuk ka maja që vajzat e Kosovës nuk mund ti arrijnë

unnamed-file-653

vjosa-osmani:-nuk-ka-maja-qe-vajzat-e-kosoves-nuk-mund-ti-arrijne

vjosa-osmani:-nuk-ka-maja-qe-vajzat-e-kosoves-nuk-mund-ti-arrijne

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani gjatë ditës së sotme ka takuar futbollistet e reja të klubit të futbollit për femra ‘’Prishtina’’ dhe ‘’Brezovica’’.

Përmes një video-live, Osmani ka thënë se ky takim po zhvillohet në kuadër të Muajit të Rinisë.

Ajo ka inkurajuar të gjitha vajzat e Kosovës që të merren me Sport dhe aktivitete sportive.