Violetë Kukaj me të bijën e ‘kallin’ atmosferën, vallëzojnë me gota në kokë

unnamed-file-806

Violetë Kukaj me të bijën vallëzojnë me gota në kokë.

Violetë Kukaj ka lënë prapa problemet e të kaluarës dhe po e shijon një verë të bereqetshme nëpër dasma.

Bashkë me të bijën, Njomzen, këngëtarja e njohur ka patur shumë dasma dhe ahengje.

Nënë e bijë janë parë në një dasëm duke e shijuar atmosferën e një dasme duke vallëzuar me gota në kokë.