Toma Gashi bëhet avokat i Dukagjin Nikollajt, i kërkuar nga FBI dhe i përfshirë në tragjedinë e Bon Vivant-t

unnamed-file-1546

toma-gashi-behet-avokat-i-dukagjin-nikollajt,-i-kerkuar-nga-fbi-dhe-i-perfshire-ne-tragjedine-e-bon-vivant-t

toma-gashi-behet-avokat-i-dukagjin-nikollajt,-i-kerkuar-nga-fbi-dhe-i-perfshire-ne-tragjedine-e-bon-vivant-t

Tomë Gashi ka bërë të ditur se e ka marrë rastin e Dukagjin Nikollajt të njohur si “Duka”.

Gashi e ka publikuar autorizimin në rrjete sociale.

“Duka” është ende në arrati për tragjedinë në Bon Vivant. Ai është në kërkim nga FBI për trafikim droge.

Postimi i Gashit:

Nga sot Dukagjin Nikollaj – Duka ka Avokat.

Incizimet pamje kane…!

Faktet askush mos te guxoje t’i ndryshoje – ligji do te veproje dhe secili do te pergjigjet per ate qe ka bere!