Të shtunën në Prishtinë vrapohet për ndërgjegjësimin e parandalimit të kancerit të gjirit

unnamed-file-1862

te-shtunen-ne-prishtine-vrapohet-per-ndergjegjesimin-e-parandalimit-te-kancerit-te-gjirit

te-shtunen-ne-prishtine-vrapohet-per-ndergjegjesimin-e-parandalimit-te-kancerit-te-gjirit

Të shtunën duke filluar nga ora 09:00, në sheshin “Skënderbeu”, do të vrapohet për ndërgjegjësimin në parandalimin e sëmundjes së kancerit të gjirit.

Kështu ka njoftuar përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Komuna e Prishtinës.

“Kanceri i gjirit është një çështje serioze që prekë shumë njerëz dhe është e rëndësishme të rritet ndërgjegjësimi dhe fondet për kërkime. “Race for the Cure” është një fushatë e shkëlqyer që ndihmon në mbështetjen e këtyre përpjekjeve”, thuhet në njoftimin e komunës.

Kryeqendra përmes këtij njoftimi bën të ditur se qytetarët mund ta mbështesin këtë aksion duke blerë bluza e që fondet më pas shkojnë për te “Race For Cure”.