Takohen Osmani dhe Hovenier, u diskutua për zhvillimet në vend

unnamed-file-1756

takohen-osmani-dhe-hovenier,-u-diskutua-per-zhvillimet-ne-vend

takohen-osmani-dhe-hovenier,-u-diskutua-per-zhvillimet-ne-vend

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka pritur sot në takim të rregullt ambasadorin e Shteteve të Bashkuara, Jeffrey Hovenier me të cilin bisedoi për zhvillimet në vend dhe vijueshmërinë e hapave konkret që po ndërmerren në përputhje me atë se çfarë është dakorduar në Bratislavë.

“Në takim u diskutua edhe për projektet zhvillimore të cilat po realizohen nga ShBA-të në Kosovë, përkrahjen e SHBA-ve për sektorin e sigurisë si dhe rëndësinë e shtimit të bashkëpunimeve të tilla në fusha të interesit të përbashkët”, thuhet në njoftimin e presidencës.