Tahiri: Vendimi për Klan Kosovën vije pas dështimit dyvjeçar të kësaj qeverie që t’i nënshtroj mediat e lira

unnamed-file-1024

tahiri:-vendimi-per-klan-kosoven-vije-pas-deshtimit-dyvjecar-te-kesaj-qeverie-qe-t’i-nenshtroj-mediat-e-lira

tahiri:-vendimi-per-klan-kosoven-vije-pas-deshtimit-dyvjecar-te-kesaj-qeverie-qe-t’i-nenshtroj-mediat-e-lira

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka shkruar se vendimi i pushtetit për mbylljen e Klan Kosovës vije pas dështimit dyvjeçar të kësaj qeverie dhe partisë në pushtet që t’i nënshtroj mediat e lira.

Tahiri ka thënë se informimi dhe transparenca mediatike është ilaçi kundër errësirës së mykut që po shtrihet gjithandej larg vëmendjes, ku ka përmendur aferën Zdravo dhe atë me rezerva shtetërorë.