Tahiri reagon pas intervistës së Ramës në “FT”: Të hulumtohet origjina kombëtare e tij

unnamed-file-256

tahiri-reagon-pas-intervistes-se-rames-ne-“ft”:-te-hulumtohet-origjina-kombetare-e-tij

tahiri-reagon-pas-intervistes-se-rames-ne-“ft”:-te-hulumtohet-origjina-kombetare-e-tij

Ish kryenegociatorja e Kosovës në dialogun me Serbinë, Edita Tahiri, ka thënë se Kuvendi i Shqipërisë duhet ta thërras urgjentisht në interpelancë kryeministrin Edi Rama.

Arsyeja e kësaj, Tahiri thotë se duhet të jetë deklarata e Ramës në Financial Times se Kosova është “tokë e askujt”.

Këtë, Tahiri e quajti skandalore dhe antikombëtare dhe se duhet të hulumtohet origjina kombëtare e Ramës.

“Kuvendi i Shqiperise duhet ta therras urgjentisht Edi Ramen ne interpelance per deklaraten e tij ne Financial Times se Kosova eshte ‘toke e askujt’ Skandaloze, antikombetare! duhet hulumtuar origjina kombetare e tij”, ka shkruar Tahiri.