S’votohet futja e rezolutës për Policinë në rend të ditës, VV abstenon

unnamed-file-296

s’votohet-futja-e-rezolutes-per-policine-ne-rend-te-dites,-vv-abstenon

s’votohet-futja-e-rezolutes-per-policine-ne-rend-te-dites,-vv-abstenon

Kërkesën e PDK’së për futjen e një rezolute për Policinë e Kosovës në rend të ditës, e kanë përkrahur AAK dhe LDK, të cilët kanë votuar pro.

Mirëpo VV ka abstenuar.

Konjufca ka thënë se pro kanë votuar 36 deputetë, ndërsa 53 kanë abstenuar.

Gjatë votimit në sallë ishin 93 deputetë, derisa 89 morën pjesë në votim.