Sulmet ndaj KFOR-it dhe gazetarëve në veri, dënohen dy serbë

unnamed-file-386

sulmet-ndaj-kfor-it-dhe-gazetareve-ne-veri,-denohen-dy-serbe

sulmet-ndaj-kfor-it-dhe-gazetareve-ne-veri,-denohen-dy-serbe

Janë dënuar me nga gjashtë muaj burgim dy të akuzuarit e Prokurorisë Speciale për pjesëmarrje në turma dhe në protestat e dhunshme të muajit maj në veri të Kosovës.

Burgimi mund të zëvendësohet me gjobë prej 7 mijë eurosh.

Ivan Sekuliq është dënuar edhe me 2 mijë euro gjobë dhe afati i pagesës është 15 ditë.

Më 31 maj, Sinisha Jevtiq dhe Ivan Sekuliq janë kapur në piken kufitare në Jarinjë të cilëve iu kanë sekuestruar 4 sprejë, 1 piper sprej, 1 shufër metalike, 5 thika dhe një palë darë.