Sot organizohen mbledhjet e tri komisioneve parlamentare

unnamed-file-3629

sot-organizohen-mbledhjet-e-tri-komisioneve-parlamentare

sot-organizohen-mbledhjet-e-tri-komisioneve-parlamentare

Nga Kuvendi i Kosovës njoftojnë se sot do të mbahen mbledhjet e tri komisioneve.

Nis në ora 9:30 ai për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit. Më pas nga ora 10:00 vazhdon mbledhja e Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal.

Ndërkaq gjysmë ore më vonë, nga ora 10:30 mblidhet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim.