Shtyhet vizita e delegacionit amerikan në Kosovë, presidenca tregon arsyen

unnamed-file-1149

shtyhet-vizita-e-delegacionit-amerikan-ne-kosove,-presidenca-tregon-arsyen

shtyhet-vizita-e-delegacionit-amerikan-ne-kosove,-presidenca-tregon-arsyen

Është shtyrë vizita e një delegacioni amerikan në krye me nënsekretarin e Departamentit të Mbrojtjes të SHBA’së, Derek Chollet, në Kosovë.

Këtë e ka konfirmuar Bekim Kupina, këshilltar për media i presidentes Osmani.

Ai tha se shtyrja është bërë për gjithë turin ballkanik për shkaqe objektive të njërit nga anëtarët e delegacionit.

“Nuk ka anulim të vizitës, por jemi informuar se ka shtyrje të datës për gjithë turin ballkanik (pra Kosovë, Bosnje e Hercegovinë dhe Serbi) për shkaqe objektive të njërit nga anëtarët e delegacionit”, tha Kupina.