Shtyhet për të mërkurën mbledhja e Komisionit për Buxhet

unnamed-file-1250

shtyhet-per-te-merkuren-mbledhja-e-komisionit-per-buxhet

shtyhet-per-te-merkuren-mbledhja-e-komisionit-per-buxhet

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot e ka anuluar mbledhjen që kishte për ta mbajtur.

Kjo mbledhje është shtyrë për të mëkurën e kësaj jave, ku do të shqyrtohen disa projektligje dhe raporte vjetore financiare.