Shtetases amerikane i thyhet xhami i veturës, i vidhen dokumentet, kartelat bankare, një telefon dhe para të gatshme

unnamed-file-561

shtetases-amerikane-i-thyhet-xhami-i-vetures,-i-vidhen-dokumentet,-kartelat-bankare,-nje-telefon-dhe-para-te-gatshme

shtetases-amerikane-i-thyhet-xhami-i-vetures,-i-vidhen-dokumentet,-kartelat-bankare,-nje-telefon-dhe-para-te-gatshme

Një femër shtetase amerikane ka raportuar në Polici se persona të panjohur i kanë thyer xhamin e veturës.

Nga vetura i janë vjedhur dokumente personale. Kartela bankare, një telefon dhe para të gatshme.

Njoftimi i Policisë:

VJEDHJE E RËNDË

Fushë Kosovë 06.08.2023 – 17:00. Viktima femër shtetase amerikane, ka raportuar se persona të panjohur i kanë thyer xhaminë e veturës dhe kanë vjedhur dokumentet personale, disa kartela bankare, një telefon, para te gatshme, si dhe gjesende tjera personale. Rasti ne procedure hetimore.