“Shishe, gazna, filikaqa” – Grabovci: Kurti ka manipuluar me vet deputetët e tij

unnamed-file-1989

“shishe,-gazna,-filikaqa”-–-grabovci:-kurti-ka-manipuluar-me-vet-deputetet-e-tij

“shishe,-gazna,-filikaqa”-–-grabovci:-kurti-ka-manipuluar-me-vet-deputetet-e-tij

Ish-shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci, ka folur për kohën sa PDK-ja ishte në pushtet e VV-ja në opozitë.

Ai ka thënë se ai ka qenë njeri bashkëpunues me të gjitha grupet parlamentare në Kuvend.

Po ashtu edhe me VV-në, por që deputetët e VV-së sipas tij kanë qenë të manipuluar nga vet Albin Kurti.

Grabovci ka thënë se me disa deputet të VV-së, ka pasur bashkëpunim të mrekullueshëm dhe rrespekt të ndërsjelltë, por këta deputet kërcënoheshin për të mbajtur klimën në Kuvend nën tension./lajmi.net