Shefi i BE-së në Kosovë sot i takon deputetët e Komisionit për Punë të Jashtme

unnamed-file-1662

shefi-i-be-se-ne-kosove-sot-i-takon-deputetet-e-komisionit-per-pune-te-jashtme

shefi-i-be-se-ne-kosove-sot-i-takon-deputetet-e-komisionit-per-pune-te-jashtme

Shefi i zyrës së Bashkimit Europian në Kosovë, Tomáš Szunyog, sot do të parqitet në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë të Kuvendit të Kosovës.

Takimi do të fillojë në ora 10:00. Nuk janë bërë të ditura temat që do të diskutohen mes Szunyog dhe deputetëve.

Së fundmi, Këshilli i BE-së ka zgjatur mandatin e Përfaqësuesit Special të BE-së në Kosovë, Tomáš Szuyog, deri më 31 gusht 2024.