Sekuestrohen armë dhe municion në Pejë

unnamed-file-1471

Drejtorisë Rajonale të Policisë në Pejё, duke përfshirë tё gjitha Stacionet policore, po vazhdon me detyra dhe aktivitete gjithnjë nё zbatimin e ligjit.

Kryesisht në ato zona ku ka më shumë lokale, kafiteri, bare nate, tё cilat frekuentohen mё shumё nga qytetarёt, me qëllim ruajtjen e rendit e qetësisë publike, nga data 02.10.2023 deri me datë 08.10.2023, janё gjetur dhe sekuestruar:

• Njёmbёdhjetё (11) armё (pistoleta) tё tipit Zoraki

• Njёmbёdhjetё (11) karikator tё armeve

• Njё (1) armё (pistoletё) Zastava

• Njё (1) karikator i sё njёjtёs arme

• Njё (1) armё (pistoletё) Ëallter

• Njё (1) karikator i sё njëjtës armё

• Njё (1) armё (pistoletё) M-57 kal: 7.62mm

• Njё(1) karikator i sё njëjtës armё

• Njё (1) pushkё automatike kal: 7.62×39 mm

• Njё (1) pushkё dy tyteshe kal: 12 mm

• Njёmbёdhjetё (11) copё fishekё kal: 7.62×39 mm

• Dhjetё (10) copё fishekё kal: 6.35 mm

• Njёmbёdhjetё (11) copё fishekё kal: 7.65 mm

• Pesё (5) copё fishekё 9×19

• Gjashtё (6) copё fishekё 7.62mm

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, fton të gjithë qytetarët që tё vazhdojnë bashkëpunimin me Policinë, me qëllim të krijimit të një ambienti sa më të sigurt për të gjithë.