Schneeberger: Koha e duhur që Ukraina të njohë Kosovën

unnamed-file-3526

schneeberger:-koha-e-duhur-qe-ukraina-te-njohe-kosoven

schneeberger:-koha-e-duhur-qe-ukraina-te-njohe-kosoven

Kati Schneeberger, këshilltare lokale e Bashkimit Evropian, deklaroi se tani është pikërisht koha e duhur që Ukraina të njohë Kosovën.

“Zelenskyy është mjaft inteligjent për të mos u blerë apo shantazhuar nga Vuçiq. Ai e kupton menjëherë se çfarë lojërash po luan Vuçiç, sepse ka më shumë se mjaft përvojë me Putinin dhe Rusinë. Dhe ai nuk është aq i verbër, naiv dhe i dekurajuar për Vuçiqin sa disa vendimmarrës perëndimorë”, ka shkruar ai në profilin saj në rrjetin social ‘X’, i njohur më parë ‘Twitter.