Rrugës “Eqrem Çabej” në kryeqytet do t’i shtohet edhe një korsi për automjete

rruges-“eqrem-cabej”-ne-kryeqytet-do-t’i-shtohet-edhe-nje-korsi-per-automjete

rruges-“eqrem-cabej”-ne-kryeqytet-do-t’i-shtohet-edhe-nje-korsi-per-automjete

rruges-“eqrem-cabej”-ne-kryeqytet-do-t’i-shtohet-edhe-nje-korsi-per-automjete

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka njoftuar se do të shtohet edhe një korsi në rrugën “Eqrem Çabej”, apo në rrugën që njihet si “te loakalet e Lesnës”.

“Zgjerimi i rrugës do të lehtësojë qarkullimin e mjeteve të transportit dhe do të shkarkojë komunikacionin”, tha Rama në një postim në Facebook?”

Ky projekt është në kuadër të Drejtorisë së Investimeve Kapitale dhe Menaxhimit të Kontratave.