Rihapet pishina e Gërmisë

☀

rihapet-pishina-e-germise

rihapet-pishina-e-germise

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se është rihapur pishina e Gërmisë.

“Pishina e Kryeqytetit është e hapur, dhe duket për mrekulli 😍 Ejani dhe freskohuni🏊‍♀☀ #sportmarketing #prishtina #germia2023”, thuhet në njoftim.

Kjo pishinë ka qëndruar dje e mbyllur.

Arsyeja ishte moti dhe dezinfektimi i hapësirave përreth pishinës.