Rama nënshkruan një marrëveshje për shërbime më të mira për personat me autizëm dhe sindromin Down

unnamed-file-1743

rama-nenshkruan-nje-marreveshje-per-sherbime-me-te-mira-per-personat-me-autizem-dhe-sindromin-down

rama-nenshkruan-nje-marreveshje-per-sherbime-me-te-mira-per-personat-me-autizem-dhe-sindromin-down

Kryetari i Komunës së Prishtinës Përparim Rama, ditën e sotme ka nënshkruar një marrëveshje me drejtoren e shoqatës “Down Syndrome Kosova” për bashkëpunim duke ofruar shërbime për personat me autizëm dhe sindromë Down.

Ai theksoi se qëllimi i kësaj marrëveshje është për përmirësimin e kushteve dhe për integrimin e këtyre personave.

Postimi i plotë pa ndërhyrje:

“Së bashku me drejtoren e Shoqatës “Autizmi”, znj. Hatixhe Hoxha dhe drejtoren e Shoqatës “Down Syndrome Kosova”, znj. Sebahate Beqiri nënshkruam marrëveshjen e bashkëpunimit për ofrimin e shërbimeve për personat me autizëm dhe sindromë Down në hapësirat e “Qendrës Ditore Për Rehabilitim, Habilitim dhe Edukim”.

Qëllimi i marrëveshjes është përmirësimi i kushteve për trajtimin dhe integrimin e këtyre personave, përmirësimin e infrastrukturës së nevojshme për ofrimin e shërbimeve të specializuara dhe profesionale si dhe hapësirë adekuate për njerëz të dashur dhe të veçantë.

Adelinë Sahiti

#prishtinapraktike

#prishtinaepërjetimeve”, ka shkruar Rama.