Radhë automjetesh në Rrugën e Kombit dhe pikën kufitare të Vermicës, pushuesit kthehen në Kosovë

0

radhe-automjetesh-ne-rrugen-e-kombit-dhe-piken-kufitare-te-vermices,-pushuesit-kthehen-ne-kosove

radhe-automjetesh-ne-rrugen-e-kombit-dhe-piken-kufitare-te-vermices,-pushuesit-kthehen-ne-kosove

Pasditja e së dielës e ka gjetur “Rrugën e Kombit” dhe pikën kufitare të Vermicës me radhë të gjatë automjetesh.

Qytetarët e Kosovës po kthehen pas pushimeve që kaluan në Shqipëri.

Shqipëria ka përjetuar një ‘bum’ turistik këtë sezon veror.

Përveç qytetarëve nga Kosova, të shumtë kanë qenë të huajt që kanë zgjedhur Shqipërinë për të kaluar pushimet.