Qeveria ndan mbi 250 mijë euro për tekste shkollore në Luginë

unnamed-file-1567

qeveria-ndan-mbi-250-mije-euro-per-tekste-shkollore-ne-lugine

qeveria-ndan-mbi-250-mije-euro-per-tekste-shkollore-ne-lugine

Në mbledhjen e 154-të, Qeveria e Kosovës i ka ndarë mbi 254 mijë euro për nxënësit e shkollave fillore në Preshevë, Medvegjë e Bujanoc.

“Për t’i pajisur nxënësit shqiptarë të shkollave fillore në komunat Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc me tekste mësimore në gjuhën shqipe, ndamë 254.562 euro”, thuhet në postimin e kryeministrit Albin Kurti në Facebook.

Po ashtu në këtë mbledhje janë marrë edhe një sërë vendimesh të tjera që kanë të bëjnë me mërgatën, marrëveshje ndërkombëtare, për ndalimin e fëmijëve të hyjnë në klube të natës e kështu më radhë.

Postimi i plotë: