Punëtorët privatë i kërkojnë Presidentes mosdekretimin e Ligjit të Pagës Minimale

unnamed-file-323

punetoret-private-i-kerkojne-presidentes-mosdekretimin-e-ligjit-te-pages-minimale

punetoret-private-i-kerkojne-presidentes-mosdekretimin-e-ligjit-te-pages-minimale

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat, i ka bërë kërkesë presidentes Vjosa Osmani, të mos e dekretojë Ligjin e Pagës minimale me vlerë prej 264 euro bruto.

Kjo vlerë sipas tyre, është e pamjaftueshme dhe çështja tjetër se nuk është përfillur propozimi i 450 euro për vitin 2023 dhe 500 për vitin 2024.

Më poshtë gjeni kërkesën e publikuar nga Jeton Azemi nga kjo sindikatë.