Pse mbetën beqar e të pa bashkuar Dini e Drita të “Familjes Moderne”?

unnamed-file-1924

Pse mbetën beqar e të pa bashkuar Dini e Drita të “Familjes Moderne”?

Dobran Tahiri e Myrvete Kurtishi do të njihen gjithmonë si dyshja e famshme e serialit tejet të ndhekur “Familja Moderne”.

Në këtë serial popullor, ata kanë luajtur dy personazhe shumë të dashur për publikun, atë të Dinit dhe Drites.

Ndonëse në serial ishin çift për vite me radhë, në jetë të dy mbeten beqar, shkruan Kosovarja.

Për vite me radhë është folur e përfolur për një lidhje të mundshme mes dy aktorëve tashmë në penzion.