PSD-ja me aksion para Qeverisë në mbrojtje të gazetarëve (FOTO)

unnamed-file-399

psd-ja-me-aksion-para-qeverise-ne-mbrojtje-te-gazetareve-(foto)

psd-ja-me-aksion-para-qeverise-ne-mbrojtje-te-gazetareve-(foto)

Partia Socialdemokrate ka mbajtur të enjten aksion simbolik para ndërtesës së Qeverisë, duke i vendosur kamera e mikrofon në kafaz, që simbolizon mbështetje për gazetarët.

Ata kanë vendosur mikrofona në kafaze duke simbolizuar mbështetjen ndaj gazetarëve dhe fjalës së lirë.