Profesori Ibrahim Gashi viziton çlirimtarët në Hagë: Vizitë atyre që po e mbrojnë historinë

unnamed-file-203

profesori-ibrahim-gashi-viziton-clirimtaret-ne-hage:-vizite-atyre-qe-po-e-mbrojne-historine

profesori-ibrahim-gashi-viziton-clirimtaret-ne-hage:-vizite-atyre-qe-po-e-mbrojne-historine

Profesori universitar Ibrahim Gashi ka vizituar çlirimtarët në Hagë.

Ai ka shkruar në “Facebook” se ishte në vizitë te ata që që e mësuan drejtë historinë, e bënë historinë dhe po e mbrojnë historinë.

“Në vizitë ATYRE që e mësuan drejtë historinë, e bënë historinë dhe po e mbrojnë historinë”, ka shkruar Ibrahim Gashi.