Profesori i Sociologjisë merr pozitën e Drejtorit të Inspeksionit në Podujevë

profesori-i-sociologjise-merr-poziten-e-drejtorit-te-inspeksionit-ne-podujeve

profesori-i-sociologjise-merr-poziten-e-drejtorit-te-inspeksionit-ne-podujeve

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ditën e hënë, ka emëruar drejtorin e ri të Inspeksionit.

Bëhet fjalë për profesorin e sociologjisë, Alban Zeka i cili tash e sa vite e ushtron këtë detyrë në gjimnazin e Podujevës “Alexander Xhuvani”.

“Alban Zeka ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës – drejtimi Sociologji, gjithashtu ka mbaruar edhe studimet e magjistraturës në këtë drejtim”, thuhet në njoftimin e Komunës së Podujevës.

Kjo drejtori tashmë po bëhet me drejtorin e saj të pestë me radhë.

Me këtë drejtori kanë udhëhequr Ajet Potera, Bedri Maçastena, dhe Besnik Mulliqi, ku të tre janë shkarkuar nga kryetari Bulliqi. Kurse Florentina Osmani, paraardhsja e Alban Zekës, është liruar nga detyra tash e disa muaj.