Pritjet deri 2 orë e gjysmë tek Dheu i Bardhë

pritjet

pritjet-deri-2-ore-e-gjysme-tek-dheu-i-bardhe

pritjet-deri-2-ore-e-gjysme-tek-dheu-i-bardhe

1,500 metra është kolona e veturave për të hyrë në Kosovë në pikëkalimin tek Dheu i Bardhë.

Qytetarët janë duke pritur aktualisht deri në dy orë e gjysmë për të kaluar përmes kësaj pike.

Në Merdarë pritjet janë një orë e 20 minuta, derisa në Mutivodë dhe Muçibabë nga gjysmë ore.

Në pikëkalimet tjera kufitare pritja për të hyrë është 3-5 minuta, gjithashtu edhe për të dalë, përveç Dheut të Bardhë që është 10 minuta.
pritjet