Prishtinasi raportoi në polici se iu thye xhami i veturës dhe iu vodh revolja me leje

unnamed-file-127

prishtinasi-raportoi-ne-polici-se-iu-thye-xhami-i-vetures-dhe-iu-vodh-revolja-me-leje

prishtinasi-raportoi-ne-polici-se-iu-thye-xhami-i-vetures-dhe-iu-vodh-revolja-me-leje

Një burrë ka raportuar në polici se i ishte thyer xhami i veturës.

Rasti ka ndodhur të dielen në Prishtinë.

Ai ka deklaruar se i ishte vjedhur revolja me leje dhe disa fishekë.

Po ashtu, viktima tha se kishte edhe një çantë në të cilën ka pasur para te gatshme dhe disa kartela bankare.

Rasti nën hetime.