Policia njofton për intervistë me gojë kandidatët që kaluan testin e shkathtësive fizike

unnamed-file-24

policia-njofton-per-interviste-me-goje-kandidatet-qe-kaluan-testin-e-shkathtesive-fizike

policia-njofton-per-interviste-me-goje-kandidatet-qe-kaluan-testin-e-shkathtesive-fizike

Të gjithë kandidatët të cilët me sukses kanë kaluar testin e shkathtësive fizike i mbajtur me datën 31.07.2023 ftohen për intervistë me gojë, njofton policia.

Vendi i mbajtjes së intervistës me gojë është në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP) në Vushtrri.

Sipas orarit të paraqitur në listat e publikuara në ueb faqen zyrtare të Policisë së Kosovës, në adresën: www.kosovopolice.com dhe në të gjitha Drejtoritë Rajonale të Policisë së Kosovës.

“Në fillim të listës është informimi për kohën, datën dhe vendin se ku do të mbahet intervista”, njofton policia.

Postimi i plotë i policisë: