Përplasje në Kuvendin Komunal të Gjilanit: Kryetari Hyseni ia ndal mikrofonin kryesuesit

unnamed-file-260

perplasje-ne-kuvendin-komunal-te-gjilanit:-kryetari-hyseni-ia-ndal-mikrofonin-kryesuesit

perplasje-ne-kuvendin-komunal-te-gjilanit:-kryetari-hyseni-ia-ndal-mikrofonin-kryesuesit

Kryetari i Komunës së Gjilanit Alban Hyseni, ia ka ndalur me duar të tij, mikrofonin Kryetarit të Kuvendit Komunal të Gjilanit Kushtrim Kadriu.

Pas këtij reagimi të Kryetarit Hyseni, pati edhe kundër reagime të asamblesitëve të partive opozitare të cilën shkuan te foltorja dhe u “konfrontuan” me Kryetarin e asambleistët e tjerë të VV-së. Rasti nuk ka eksaluar në dhunë fizike..

Për këtë seancë ka shkruar edhe faqja zyrtare e Komunës së Gjilanit.