“Për gjithë njerëzimin”, Pacolli me një postim për një udhëtim misterioz

unnamed-file-2230

“Për gjithë njerëzimin”, Pacolli me një postim për një udhëtim misterioz

Kreu i AKR-së dhe ish-presidenti i Kosovës, Behgjet Pacolli, ka bërë një postim misterioz.

Ai tha se po niset për udhëtim duke mos treguar se ku.

“Ne emer te Zotit po nisem!Na prifte e mbara, per gjithe njerzimin”, ka shkruar Pacolli.