Pendarovski tregon çka bisedohet në takimin e liderëve të Ballkanit Perëndimor

unnamed-file-1478

pendarovski-tregon-cka-bisedohet-ne-takimin-e-lidereve-te-ballkanit-perendimor

pendarovski-tregon-cka-bisedohet-ne-takimin-e-lidereve-te-ballkanit-perendimor

Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, ka shpërndarë fotografi nga takimi i liderëve të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Samitit të Brdo Brijunit.

Ai ka treguar se edhe për çfarë tema kanë diskutuar.

“Zgjerimi i BE-së dhe integrimi evropian i vendeve të Ballkanit Perëndimor, rinia dhe ndryshimet klimatike janë fokusi i takimit tonë të lidershipit sot në Shkup”, ka thënë Pendarovski.