Pal Lekaj për përgjimet: M’u ka dhimt zonja Kusari, nuk besoj që ka qenë vullnet i saj me fol me Radojçiqin

unnamed-file-1544

pal-lekaj-per-pergjimet:-m’u-ka-dhimt-zonja-kusari,-nuk-besoj-qe-ka-qene-vullnet-i-saj-me-fol-me-radojciqin

pal-lekaj-per-pergjimet:-m’u-ka-dhimt-zonja-kusari,-nuk-besoj-qe-ka-qene-vullnet-i-saj-me-fol-me-radojciqin

Deputeti i AAK-së, Pal Lekaj, duke folur për përgjimet mes Mimoza Kusarit dhe Slavko Simiqit që u publikuan javë më parë, tha se ajo me Milan Radojçiqin ka komunikuar me direktiva të partisë.

Ai në Frontal të T7 tha se iu ka dhimbsur deputetja Mimoza Kusari- Lila.

“Besom, mu ka dhimt zonja Kusari, në atë kuptimin që si me direktiva të kryeministrit të Kosovës mund të komunikojë me Radojçiqin, se nuk besoj që ka qenë vullnet i saj”, tha ai.