Osmani: Tetori rozë, muaj që shërben për ngritjen e vetëdijes për rreziqet e kancerit të gjirit

osmani:-tetori-roze,-muaj-qe-sherben-per-ngritjen-e-vetedijes-per-rreziqet-e-kancerit-te-gjirit

osmani:-tetori-roze,-muaj-qe-sherben-per-ngritjen-e-vetedijes-per-rreziqet-e-kancerit-te-gjirit

osmani:-tetori-roze,-muaj-qe-sherben-per-ngritjen-e-vetedijes-per-rreziqet-e-kancerit-te-gjirit

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani përmes një postimi në Facebook, është shprehur se tetori rozë, muaj që shërben për ngritjen e vetëdijes për rreziqet e kancerit të gjirit.

Ajo u shpreh se ky është muaj që na kujton se kur bëhemi bashkë dhe sipas saj, mund të mposhtim çdo gjë.

“Tetori Rozë. Ngjyrë shprese, force e uniteti. Muaj që shërben për ngritjen e vetëdijes tek secili për rreziqet e kancerit të gjirit. Muaj që na kujton se kur bëhemi bashkë, mund të mposhtim çdo gjë. Sot na bëri bashkë marshi, e tërë vitin do jemi pranë njëra-tjetrës. Kështu fillon ndryshimi”, është shprehur ajo.