Osmani në Bondsteel: Ushtria amerikane, garanci e sigurisë në Kosovë

unnamed-file-380

osmani-ne-bondsteel:-ushtria-amerikane,-garanci-e-sigurise-ne-kosove

osmani-ne-bondsteel:-ushtria-amerikane,-garanci-e-sigurise-ne-kosove

Presidentja Vjosa Osmani e ka vizituar sot kampin Bondsteel ku e pa përcjellë ndërrimin e komandës nga koloneli Mattheë O. Dinenna te ai Terry A. Saul.

“Sot në mëngjes në Bondsteel, në ndërrimin e komandës ndërmjet Kol. Mattheë O. Dinenna dhe Kol. Terry A. Saul”, ka shkruar Osmani në Facebook.

Osmani ka thënë që prania amerikane në Kosovë garanton stabilitet dhe siguri.

“Prezenca e ushtrisë amerikane në Kosovë është garanci e stabilitetit dhe sigurisë në vendin tonë!”