Operacioni policor ”Goditja”, dy bastisje në lokale nate dhe një arrestim brenda katër orësh

unnamed-file-1929

operacioni-policor-”goditja”,-dy-bastisje-ne-lokale-nate-dhe-nje-arrestim-brenda-kater-oresh

operacioni-policor-”goditja”,-dy-bastisje-ne-lokale-nate-dhe-nje-arrestim-brenda-kater-oresh

Zyrtarë policorë në stacionin e Ferizaj u mblodhën për të kryer operacionin “Goditja” me qëllim parandalimit dhe gjetjen e armëve pa leje, pas vrasjeve të fundit në vend.

Njësia e Reagimit të Shpejtë, Njësia e Hetimeve Rajonale dhe njësitë e centralizuara si ajo e trafikimit me qenie njerëzore dhe antidrogës, ishin pjese e aksionit.

T7 raporton se në këtë aksion policor që u zhvillua për katër orë ku u kryen dy bastisje në lokale nate dhe pati një arrestim për armëmbajtje pa leje brenda katër orësh.