Nuk përfitojnë projekte nga MKRS, ankohen kolektivisht 21 organizata

unnamed-file-655

nuk-perfitojne-projekte-nga-mkrs,-ankohen-kolektivisht-21-organizata

nuk-perfitojne-projekte-nga-mkrs,-ankohen-kolektivisht-21-organizata

Para Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit po diskutojnë për telashet që ua krijoi ky institucion.

Këta përfaqësues të organizatave për të rinjtë nga vende të ndryshme të Kosovës shprehën pakënaqësitë rreth procesit të vlerësimit të aplikacioneve në kuadër të “Thirrjes për projekt­-propozimet në fushën e rinisë 2023 për OJQ.

Mirëpo sipas drejtorit të Qendrës së Rinisë në Drenas, Avdyl Gashi, këto nuk janë ankesat e vetme që kanë