Nuk keni parë unazë të martesës si të Labit

unnamed-file-1499

Unazë martese si të Labit nuk keni parë.

Labinot Gashi i njohur për emisionin “Op op Labi” dhe më pas me “1 kafe me Labin”, ende është në ekran.

Labi, e realizon programin e tij me mysafir e rubrika të ndryshme, duke u përpjekur që të jetë ende pranë shikuesit.

Në Instagram, Labi kohë pas kohe poston fotografi të ndryshme nga puna, por edhe fotografi familjare, shkruan Kosovarja.

Siç dihet, prezantuesi është i martuar, ndërkaq rrethin e martesës e ka tatuazh në gisht.