Njohja e Kosovës, Osmani i bashkohet thirrjes ndaj Google

🇽🇰

njohja-e-kosoves,-osmani-i-bashkohet-thirrjes-ndaj-google

njohja-e-kosoves,-osmani-i-bashkohet-thirrjes-ndaj-google

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, i është bashkangjitur iniciativës që i bën thirrje Google ta njohë Kosovën si shtet.

Ajo ka kërkuar nga Google që të njohë prefiksin +383, në të gjitha shërbimet e saj.

“Është vendim që është zgjatur shumë. Do të ishte një kthesë e vogël në rrugën e gjatë drejt barazisë, çasjes dhe përfshirjes.” ka thënë mes të tjerash Osmani.

Ajo ka shpërndarë edhe linkun e peticionit.

Happy to join @duadotcom’s initiative calling on @Google to include Kosovo in all of its services.

A long overdue decision. A small tweak for a giant leap in equality, accessibility and inclusivity. #AddKosovotoGoogle 🇽🇰

Sign here: https://t.co/gf6BKrPDnx

— Vjosa Osmani (@VjosaOsmaniPRKS) August 7, 2023