Një vajzë e plagosur rëndë pas të shtënave me armë te Bon Vivanti

unnamed-file-798

nje-vajze-e-plagosur-rende-pas-te-shtenave-me-arme-te-bon-vivanti

nje-vajze-e-plagosur-rende-pas-te-shtenave-me-arme-te-bon-vivanti

Të shtëna me armë janë dëgjuar para pak minutash te lokali Bon Vivant në Prishtinë.

Sinjalizues të Sinjalit kanë bërë me dije se një person ka shtënë me armë brenda lokalit dhe për pasojë dyshohet se është lënduar një vajze.

Sipas informacioneve të para, viktima është plagosur rëndë.