Një grua në Ferizaj raportohet e zhdukur

nje-grua-ne-ferizaj-raportohet-e-zhdukur

nje-grua-ne-ferizaj-raportohet-e-zhdukur

Një grua është raportuar e zhdukur në Ferizaj.

“PERSON I ZHDUKUR – Ferizaj 31.07.2023-12:00. Një femër kosovare ka raportuar se viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj, rasti në procedurë hetimore.”