Një bukuroshe e vërtet- kjo është gruaja e Ardian Bujupit

unnamed-file-2728

Zbulohet kush është gruaja e Ardian Bujupit.

Ditë më parë këngëtari Ardian Bujupi në fshehtësi të plotë e ka kurorëzuar dashurinë në Gjermani.

Por, një gjë s’u kuptua dhe ajo kishte të bënte me gjënë kryesore – vajzën që i ka marrë zemrën.

Edhe ky detaj ishte i panjohur sa ishte, pasi s’do jetë më!

Prive ka publikuar foton e Fjollës, e cila siç duket tashmë ndodhet në Kosovë, ku po kalojnë kohë bashkë me këngëtarin.