Nexhmedin Rashica lirohet nga pozita e drejtorit të Shëndetësisë në Vushtrri

unnamed-file-4129

nexhmedin-rashica-lirohet-nga-pozita-e-drejtorit-te-shendetesise-ne-vushtrri

nexhmedin-rashica-lirohet-nga-pozita-e-drejtorit-te-shendetesise-ne-vushtrri

Është liruar nga pozita Nexhmedin Rashica, drejtor në Drejtorinë e Shëndetësisë në Komunën e Vushtrrisë.

Kjo është bërë e ditur nga vet kryetari i Vushtrrisë, Ferit Idrizi.

“Me kërkesë të tij e kam liruar nga detyra e drejtorit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Dr.Nexhmedin Rashicën, të cilin e falenderova për punën dhe kontributin e dhënë”, tha Idrizi./Front Online