Nesër bëhen publike adoptimet e para të qenve endacak në Komunën e Prishtinës, zbulohen edhe kontratat

unnamed-file-4091

neser-behen-publike-adoptimet-e-para-te-qenve-endacak-ne-komunen-e-prishtines,-zbulohen-edhe-kontratat

neser-behen-publike-adoptimet-e-para-te-qenve-endacak-ne-komunen-e-prishtines,-zbulohen-edhe-kontratat

Nesër (e hënë), do të bëhen publike adoptimet e para të qenve endacakë, njofton Komuna e Prishtinës.

Në këtë aktivitet i pranishëm do të jetë edhe kryetari Përparim Rama.

“Nesër, e hënë 28.08.2023, në ora 11:00, në fshatin Honrofc (koordinatat e vendit:42.598360,21.274188) do të bëhen publike adoptimet e para të qenëve endacak dhe kontrata për adoptimin e këtyre kafshëve. I pranishëm do të jetë kryetari i Kryeqytetit, Përparim Rama”, thuhet në njoftimin e komunës.ro në muaj. Por, qytetarët që nuk i përmbahen rregullores për adoptimin e qenve mund të gjobiten nga 1 deri në 3 mijë euro.