Në të njëjtin qytet jetojnë Fero dhe Arbenita

unnamed-file-1267

Arbenita dhe Fero jetojnë në të njëjtin qytet.

Arbenita dhe reperi Fero para një muaji e bën publike ndarjen e tyre, pasi reperi u arrestua për dhunë në familje.

Edhe pas lirimit të Feros nga burgu, Arbenita përsëri po qëndron në qytetin e Gjilanit.

Ajo e bëri publik vendndodhjen e saj, pasi lajmërua nga një palester fitnesi në Gjilan.

Mos do të ketë ndonjë ribashkim mes dyshes?

Këtë do të na tregoj koha, shkruan Kosovarja.