Naim Abazi e ‘djegë’ vallëzimin me rejën e tij

unnamed-file-1721

Naim Abazi vallëzon plot lumturi me rejën e tij.

Naim Abazi së bashku me familjen e tij ishin të ftuar në një aheng.

Postime të fotove dhe videove nuk patën fund, shkruan Kosovarja.

Njëra që morri gjiron e rrjetit ishte videoja me rejën e tij Tringën.

Në video duket se raporti i tyre vjehrri- nuse është përtej këtij raporti edhe si babë e bijë.